Vragen en antwoorden

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u in de lijst hieronder uw vraag niet gevonden hebben, neem dan contact op met het verhuurteam.

Wie is Vesteda?

Wij zijn een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars.

Met ruim 28.000 woningen verspreid door heel Nederland hebben wij vast wel een woning die bij u past. Wilt u huren in dit nieuwbouwproject? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van de meest recente nieuwtjes en de start verhuur (indicatie is nu Q1-2023).

Kunt u niet wachten en zoekt u een woning op korte termijn? Via de website van Vesteda.com kunt u het actuele woningaanbod bekijken en zich inschrijven, documentatie aanleveren en een bezichtiging aanvragen.

Ik wil een woning huren, wat moet ik doen?

Op dit moment kunt u uw NAW gegevens achterlaten via het aanmeld button. Tijdens de start verhuur in Q1-2023 start u uw inschrijving via de projectwebsite om uw interesse voor de betreffende woning(en) kenbaar maken. Hier doorloopt u verschillende stappen, zoals het invullen van uw gegevens en het uploaden van relevante documenten. Na het indienen van een compleet ingevulde inschrijving, ontvangt u een bevestiging en neemt onze makelaar contact met u op binnen 2 weken.

Kan ik huursubsidie aanvragen?

Het is niet mogelijk huursubsidie aan te vragen voor woningen in het midden- of vrije sector huursegment.

Zijn er naast de huurprijs nog overige kosten?

Naast de huurprijs heeft u als huurder nog overige vaste kosten, zoals: servicekosten, gemeentelijke heffingen, water en elektra.

Wanneer worden de huurprijzen bekend?

De woningen van De Regent zijn vrije sector huurwoningen. Vrije sector huurwoningen hebben een huurprijs vanaf €763,47 (prijspeil 2022). De exacte huurprijzen van de woningen in De Regent zijn nog niet bekend. Dit zal bekend worden in Q1-2023.

Wanneer worden de types bekend?

De bouw is nog in volle gang en ons verhuurteam is druk bezig de nodige informatie voor u te verzamelen. Zodra de types bekend zijn, delen wij dit met u via een nieuwsbrief. Meld u daarom vandaag nog aan om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen huren?

Om een woning te kunnen huren, is het belangrijk dat u iedere maand de huur kunt betalen. Daarom zijn er inkomenscriteria opgesteld. Deze zijn beschreven online (hyperlink plaatsen: https://www.vesteda.com/nl/consument/inkomens-voorwaarden) en zijn tegen de start verhuur te vinden in uw eigen account.

Wat is de minimale huurtermijn?

De minimale huurtermijn is één (1) jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. De overeenkomst wordt stilzwijgend verlengd naar een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt één volle kalendermaand.

Kan ik als student een woning huren?

Er worden geen woningen verhuurd aan studenten, tenzij zij voldoen aan de inkomensvereisten. Helaas is garantstelling niet mogelijk. Er mogen niet meer dan twee huurders op één adres ingeschreven staan.

Wat zijn de contractkosten?

Iedere nieuwe huurder betaalt éénmalig € 113,74 inclusief 21% BTW aan administratie- en contractkosten voor het afsluiten van de huurovereenkomst.

Mag ik huren met garantstelling?

Nee, Vesteda verhuurt geen woningen met garantstelling van derden. U dient echt zelf voldoende inkomen te hebben om één van onze woningen te huren.

Zijn er inschrijfkosten?

Inschrijven voor dit project is geheel gratis!

Vraagt Vesteda een waarborgsom?

Bij het sluiten van een huurcontract vraagt Vesteda standaard 1 maand huur als waarborgsom. Voor zelfstandig ondernemers, huurders met een buitenlands woonadres, huurders die korter dan 2 jaar in Nederland wonen met een verblijfsvergunning,  bedraagt de waarborgsom standaard 3 maanden. Vesteda kan op basis van uw situatie besluiten af te wijken van de standaard.

Krijg ik de waarborgsom terug? En wanneer?

Ja, deze krijgt u terug wanneer u conform afspraak en zonder huurachterstand de woning oplevert aan Vesteda. Nadat u uw woning heeft opgezegd plannen wij een voor- en eindinspectie in. Dit geeft u de mogelijkheid om de woning conform afspraak aan Vesteda op te leveren.

Kan ik een optie nemen op een woning?

Nee, u kunt geen optie nemen op een woning. U krijgt van ons een optie op een woning aangeboden. Dit gebeurt per e-mail nadat wij uw inschrijving heeft voltooid (inclusief de aanlevering van alle benodigde documenten). Vervolgens worden uw gegevens beoordeeld. Zijn deze akkoord, dan hopen wij u een huurovereenkomst te kunnen aanbieden voor een woning van uw voorkeur.

Hoe gaat het tekenen van het huurcontract plaatsvinden?

Vesteda maakt gebruik van digitaal ondertekenen via een gecertificeerd en beveiligd online portaal genaamd Signhost. Zodra u een ingangsdatum hebt ingepland voor de huur, gaan wij het huurcontract opmaken. Hiervoor ontvangt u per e-mail een link naar het contract. Deze kunt u met uw muis (desktop of laptop) of met uw vinger (smartphone of tablet) vervolgens ondertekenen. Daarna tekent Vesteda de overeenkomst. De definitieve versie kunt u naar wens opslaan, downloaden of printen. Indien u met z’n tweeën gaat huren ontvangen jullie beide een link om te ondertekenen.

Inschrijven is digitaal? Waarom?

Wij streven er naar het verhuurproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door het digitaal verwerken van uw gegevens, kunnen wij u sneller en efficiënter van dienst zijn. Zelf kunt u alles vanuit huis organiseren. Vanzelfsprekend staan we u graag persoonlijk te woord indien nodig en kunnen we u zowel digitaal als persoonlijk helpen.

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens en documenten?

We verwerken uw persoonsgegevens om aan onze verplichting als verhuurder te kunnen voldoen en om onze activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, in overeenstemming met de geldende wettelijke verplichtingen. Meer weten? Lees dan ons privacy statement (hyperlink) op deze website.

Wanneer kan ik de woning bezichtigen?

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar hoe de woningen er uit komen te zien. Wegens veiligheidsrichtlijnen op de bouwplaats is het niet mogelijk om de woningen zomaar te bezichtigen. Om toch een goed beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, richten wij modelwoningen in en plaatsen wij impressie beelden en/of videos op deze website zodra deze beschikbaar zijn. Mocht er toch nog een kijkmogelijkheid georganiseerd worden op de bouw of in een modelwoning, dan word u daar via onze nieuwsbrief van op de hoogte gebracht. Meldt u aan via het aanmeldformulier op deze website om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Hoe worden de woningen toegewezen?

Na de start huur wordt een toewijzingsmodule gebruikt welke toeziet op het naleven van de juiste toewijzingscriteria per woning. De toewijzingsmodule selecteert random kandidaten die voldoen aan de inkomenscriteria. Indien meerdere huurders gelijke voorkeur voor een woning hebben gegeven én voldoen aan de inkomenstoets, wordt er door de toewijzingsmodule random geloot welke kandidaat (als eerste) de woning krijgt toegewezen. Dit betreft een willekeurige loting verricht door de toewijzingsmodule.

Per wanneer kan ik een woning huren?

Na de eerste toewijzing kunt u, indien je voldoet aan de huurvoorwaarden, een woning huren. De woningen worden in het tweede kwartaal van 2023 opgeleverd.

Hoe ziet de badkamer eruit?

De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en een elektrische design radiator.

Kan ik de indeling van de woning zelf wijzigen?

Nee, het is niet toegestaan de indeling van de woning te wijzigen.

Zijn er rookmelders aanwezig in de woningen?

Ja, in elke woning zijn er standaard rookmelders aanwezig.

Is het schilderen van de wanden toegestaan?

De hele woning wordt voorzien van wit glasvliesbehang in de kleur RAL9010. U mag de binnenkant van de woning naar uw eigen smaak maken. Dit betekent dat u de wanden mag schilderen. Houd er wel rekening mee dat wanneer u besluit de woning te verlaten, u deze in de oorspronkelijke staat moet terugbrengen. Het is niet toegstaan om te boren in tegelwerk en vloeren.

Heeft de woning een berging?

Ieder woning heeft een kleine berging in de woning, hiervoor kun je de verhuurtekeningen bekijken wanneer deze beschikbaar zijn. Er is ook een aparte externe berging beschikbaar.

Wat maakt de woning duurzaam?

De woningen worden verwarmd d.m.v. vloerverwarming en elke woning is voorzien van een Warmte Terugwin-balansventilatiesysteem en een WTW douche  Er is dus geen gas! De woningen hebben HR++ beglazing wat betekend dat de ramen maar liefst 90% van de warmte vast houdt. De afvoer en toevoer van de juiste hoeveelheid lucht zal vrijwel volledig automatisch plaatsvinden. Ook zijn er zonnepanelen aanwezig voor de elektra in de algemene ruimtes waardoor uw servicekosten laag blijven.

Is er zonwering?

Enkele ramen bij de woningen op de bovenste verdiepingen worden voorzien van zonwering. Welke dit zijn kunt u teruglezen in de appartement omschrijving bij start verhuur in Q1-2023.

Zijn er liften aanwezig?

Ja, alle woningen gelegen boven de begane grond zijn bereikbaar met een lift.

Hoe wordt de keuken opgeleverd?

De woningen hebben een luxe afgewerkte keuken met alle benodigde inbouwapparatuur van ATAG, zoals een combimagnetron, een inductiekookplaat, een koel-vriescombinatie, een afzuigkap en een vaatwasser.

Kan ik zelf een badkamer of keuken uitkiezen?

Nee, alle woningen hebben wij al voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en een ingedeelde badkamer voorzien van modern sanitair.

Zit er een vloer in?

Enkele woningen worden voorzien van een vloer. Bij de startverhuur kunt u in de beschrijving precies zien welke dit zijn. Bij het uitkiezen van de vloer wanneer u een woning huurt zonder moet u wel rekening houden met de plinten die wel geplaats zijn en dat de woning wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Binnen De Regent bevinden zich geen parkeerplaatsen. Daarnaast is het niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente. Op 300 meter lopen wordt er momenteel een parkeergarage gerealiseerd. Hierbij is het mogelijk om een abonnement af te sluiten te zijner tijd. Ten slotte zullen er deelauto’s aanwezig zijn. Elke huurder van het nieuwbouwproject De Regent krijgt een abonnement op deze deelauto’s voor 50 km of 4 uur per maand. Deze deelauto’s bevinden zich op de Zamenhofstraat, Den Haag.

Waar dienen de parkeerplekken naast het gebouw voor?

De parkeerplekken zijn uitsluitend voor laden en lossen. Dit zijn plekken bestemd voor taxidiensten of bezorgers die hier kort kunnen parkeren.

Waar kan ik mijn fiets stallen?

Fietsen worden in de gezamenlijke fietsenstalling gestald. De fietsenstalling bevindt zich op de begane grond van De Regent en is via een afsluitbare deur aan de buitenzijde van het gebouw bereikbaar. Per huishouden kunt u twee fietsen plaatsen.

Hebben de appartementen een buitenruimte?

Ja, alle woningen zijn voorzien van een terras of balkon.

Kan ik het appartement ook gemeubileerd huren?

Nee, het appartement wordt niet gemeubileerd of gestoffeerd opgeleverd. De woningen zijn wel instapklaar: de wanden zijn voorzien van scanbehang en gesausd en enkele woningen zijn voorzien van een vloer. Welke woningen een laminaatvloer hebben kunt u op een later moment zien in de woningomschrijving bij start verhuur in Q1 -2023

Komt er een glazenwasser-installatie op het dak van het gebouw?

Er is geen glazenwasinstallaties. Alle ramen zijn vanaf het balkon bereikbaar en kunnen door de bewoner worden gewassen.

Hoe worden de woningen verwarmd?

De woningen van De Regent zijn gasloos en worden verwarmd door stadsverwarming. De woningen zijn uitgerust met een een comfortabele vorm van laagtemperatuur vloerverwarming. Hiervoor wordt een klimaatsysteem gebruikt. De temperatuur kunt u regelen door middel van een thermostaat. De slaapkamer(s) zijn regelbaar middels een eigen ruimtethermostaat. In de badkamer is er voor extra comfort een elektrische radiator geplaatst. De woningen zijn verder uitgerust met een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW) voor verse lucht in huis. Teven is de douche met een WTW douchegoot uitgerust. Het warme afgevoerde douchewater verwarmd de leidingen in de speciale douchegoot waardoor het leidingwater weer wordt opgewarmd. Dit systeem zorgt er voor dat er minder energie nodig is om het water op te warmen. Zo woont u toekomstbestendig!

Is er een ruimte voor scootmobielen beschikbaar?

In de kelder zijn plekken beschikbaar voor scooters/scootmobielen.

Wie is Vesteda?

Wij zijn een woningbelegger en -verhuurder die zich richt op duurzame en betaalbare woningen in het middensegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars.

Met ruim 28.000 woningen verspreid door heel Nederland hebben wij vast wel een woning die bij u past. Wilt u huren in dit nieuwbouwproject? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van de meest recente nieuwtjes en de start verhuur (indicatie is nu Q1-2023).

Kunt u niet wachten en zoekt u een woning op korte termijn? Via de website van Vesteda.com kunt u het actuele woningaanbod bekijken en zich inschrijven, documentatie aanleveren en een bezichtiging aanvragen.

Ik wil een woning huren, wat moet ik doen?

Op dit moment kunt u uw NAW gegevens achterlaten via het aanmeld button. Tijdens de start verhuur in Q1-2023 start u uw inschrijving via de projectwebsite om uw interesse voor de betreffende woning(en) kenbaar maken. Hier doorloopt u verschillende stappen, zoals het invullen van uw gegevens en het uploaden van relevante documenten. Na het indienen van een compleet ingevulde inschrijving, ontvangt u een bevestiging en neemt onze makelaar contact met u op binnen 2 weken.

Kan ik huursubsidie aanvragen?

Het is niet mogelijk huursubsidie aan te vragen voor woningen in het midden- of vrije sector huursegment.

Zijn er naast de huurprijs nog overige kosten?

Naast de huurprijs heeft u als huurder nog overige vaste kosten, zoals: servicekosten, gemeentelijke heffingen, water en elektra.

Wanneer worden de huurprijzen bekend?

De woningen van De Regent zijn vrije sector huurwoningen. Vrije sector huurwoningen hebben een huurprijs vanaf €763,47 (prijspeil 2022). De exacte huurprijzen van de woningen in De Regent zijn nog niet bekend. Dit zal bekend worden in Q1-2023.

Wanneer worden de types bekend?

De bouw is nog in volle gang en ons verhuurteam is druk bezig de nodige informatie voor u te verzamelen. Zodra de types bekend zijn, delen wij dit met u via een nieuwsbrief. Meld u daarom vandaag nog aan om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen huren?

Om een woning te kunnen huren, is het belangrijk dat u iedere maand de huur kunt betalen. Daarom zijn er inkomenscriteria opgesteld. Deze zijn beschreven online (hyperlink plaatsen: https://www.vesteda.com/nl/consument/inkomens-voorwaarden) en zijn tegen de start verhuur te vinden in uw eigen account.

Wat is de minimale huurtermijn?

De minimale huurtermijn is één (1) jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. De overeenkomst wordt stilzwijgend verlengd naar een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt één volle kalendermaand.

Kan ik als student een woning huren?

Er worden geen woningen verhuurd aan studenten, tenzij zij voldoen aan de inkomensvereisten. Helaas is garantstelling niet mogelijk. Er mogen niet meer dan twee huurders op één adres ingeschreven staan.

Wat zijn de contractkosten?

Iedere nieuwe huurder betaalt éénmalig € 113,74 inclusief 21% BTW aan administratie- en contractkosten voor het afsluiten van de huurovereenkomst.

Mag ik huren met garantstelling?

Nee, Vesteda verhuurt geen woningen met garantstelling van derden. U dient echt zelf voldoende inkomen te hebben om één van onze woningen te huren.

Zijn er inschrijfkosten?

Inschrijven voor dit project is geheel gratis!

Vraagt Vesteda een waarborgsom?

Bij het sluiten van een huurcontract vraagt Vesteda standaard 1 maand huur als waarborgsom. Voor zelfstandig ondernemers, huurders met een buitenlands woonadres, huurders die korter dan 2 jaar in Nederland wonen met een verblijfsvergunning,  bedraagt de waarborgsom standaard 3 maanden. Vesteda kan op basis van uw situatie besluiten af te wijken van de standaard.

Krijg ik de waarborgsom terug? En wanneer?

Ja, deze krijgt u terug wanneer u conform afspraak en zonder huurachterstand de woning oplevert aan Vesteda. Nadat u uw woning heeft opgezegd plannen wij een voor- en eindinspectie in. Dit geeft u de mogelijkheid om de woning conform afspraak aan Vesteda op te leveren.

Kan ik een optie nemen op een woning?

Nee, u kunt geen optie nemen op een woning. U krijgt van ons een optie op een woning aangeboden. Dit gebeurt per e-mail nadat wij uw inschrijving heeft voltooid (inclusief de aanlevering van alle benodigde documenten). Vervolgens worden uw gegevens beoordeeld. Zijn deze akkoord, dan hopen wij u een huurovereenkomst te kunnen aanbieden voor een woning van uw voorkeur.

Hoe gaat het tekenen van het huurcontract plaatsvinden?

Vesteda maakt gebruik van digitaal ondertekenen via een gecertificeerd en beveiligd online portaal genaamd Signhost. Zodra u een ingangsdatum hebt ingepland voor de huur, gaan wij het huurcontract opmaken. Hiervoor ontvangt u per e-mail een link naar het contract. Deze kunt u met uw muis (desktop of laptop) of met uw vinger (smartphone of tablet) vervolgens ondertekenen. Daarna tekent Vesteda de overeenkomst. De definitieve versie kunt u naar wens opslaan, downloaden of printen. Indien u met z’n tweeën gaat huren ontvangen jullie beide een link om te ondertekenen.

Inschrijven is digitaal? Waarom?

Wij streven er naar het verhuurproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door het digitaal verwerken van uw gegevens, kunnen wij u sneller en efficiënter van dienst zijn. Zelf kunt u alles vanuit huis organiseren. Vanzelfsprekend staan we u graag persoonlijk te woord indien nodig en kunnen we u zowel digitaal als persoonlijk helpen.

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens en documenten?

We verwerken uw persoonsgegevens om aan onze verplichting als verhuurder te kunnen voldoen en om onze activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, in overeenstemming met de geldende wettelijke verplichtingen. Meer weten? Lees dan ons privacy statement (hyperlink) op deze website.

Wanneer kan ik de woning bezichtigen?

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar hoe de woningen er uit komen te zien. Wegens veiligheidsrichtlijnen op de bouwplaats is het niet mogelijk om de woningen zomaar te bezichtigen. Om toch een goed beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, richten wij modelwoningen in en plaatsen wij impressie beelden en/of videos op deze website zodra deze beschikbaar zijn. Mocht er toch nog een kijkmogelijkheid georganiseerd worden op de bouw of in een modelwoning, dan word u daar via onze nieuwsbrief van op de hoogte gebracht. Meldt u aan via het aanmeldformulier op deze website om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Hoe worden de woningen toegewezen?

Na de start huur wordt een toewijzingsmodule gebruikt welke toeziet op het naleven van de juiste toewijzingscriteria per woning. De toewijzingsmodule selecteert random kandidaten die voldoen aan de inkomenscriteria. Indien meerdere huurders gelijke voorkeur voor een woning hebben gegeven én voldoen aan de inkomenstoets, wordt er door de toewijzingsmodule random geloot welke kandidaat (als eerste) de woning krijgt toegewezen. Dit betreft een willekeurige loting verricht door de toewijzingsmodule.

Per wanneer kan ik een woning huren?

Na de eerste toewijzing kunt u, indien je voldoet aan de huurvoorwaarden, een woning huren. De woningen worden in het tweede kwartaal van 2023 opgeleverd.

Hoe ziet de badkamer eruit?

De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en een elektrische design radiator.

Kan ik de indeling van de woning zelf wijzigen?

Nee, het is niet toegestaan de indeling van de woning te wijzigen.

Zijn er rookmelders aanwezig in de woningen?

Ja, in elke woning zijn er standaard rookmelders aanwezig.

Is het schilderen van de wanden toegestaan?

De hele woning wordt voorzien van wit glasvliesbehang in de kleur RAL9010. U mag de binnenkant van de woning naar uw eigen smaak maken. Dit betekent dat u de wanden mag schilderen. Houd er wel rekening mee dat wanneer u besluit de woning te verlaten, u deze in de oorspronkelijke staat moet terugbrengen. Het is niet toegstaan om te boren in tegelwerk en vloeren.

Heeft de woning een berging?

Ieder woning heeft een kleine berging in de woning, hiervoor kun je de verhuurtekeningen bekijken wanneer deze beschikbaar zijn. Er is ook een aparte externe berging beschikbaar.

Wat maakt de woning duurzaam?

De woningen worden verwarmd d.m.v. vloerverwarming en elke woning is voorzien van een Warmte Terugwin-balansventilatiesysteem en een WTW douche  Er is dus geen gas! De woningen hebben HR++ beglazing wat betekend dat de ramen maar liefst 90% van de warmte vast houdt. De afvoer en toevoer van de juiste hoeveelheid lucht zal vrijwel volledig automatisch plaatsvinden. Ook zijn er zonnepanelen aanwezig voor de elektra in de algemene ruimtes waardoor uw servicekosten laag blijven.

Is er zonwering?

Enkele ramen bij de woningen op de bovenste verdiepingen worden voorzien van zonwering. Welke dit zijn kunt u teruglezen in de appartement omschrijving bij start verhuur in Q1-2023.

Zijn er liften aanwezig?

Ja, alle woningen gelegen boven de begane grond zijn bereikbaar met een lift.

Hoe wordt de keuken opgeleverd?

De woningen hebben een luxe afgewerkte keuken met alle benodigde inbouwapparatuur van ATAG, zoals een combimagnetron, een inductiekookplaat, een koel-vriescombinatie, een afzuigkap en een vaatwasser.

Kan ik zelf een badkamer of keuken uitkiezen?

Nee, alle woningen hebben wij al voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en een ingedeelde badkamer voorzien van modern sanitair.

Zit er een vloer in?

Enkele woningen worden voorzien van een vloer. Bij de startverhuur kunt u in de beschrijving precies zien welke dit zijn. Bij het uitkiezen van de vloer wanneer u een woning huurt zonder moet u wel rekening houden met de plinten die wel geplaats zijn en dat de woning wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Binnen De Regent bevinden zich geen parkeerplaatsen. Daarnaast is het niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente. Op 300 meter lopen wordt er momenteel een parkeergarage gerealiseerd. Hierbij is het mogelijk om een abonnement af te sluiten te zijner tijd. Ten slotte zullen er deelauto’s aanwezig zijn. Elke huurder van het nieuwbouwproject De Regent krijgt een abonnement op deze deelauto’s voor 50 km of 4 uur per maand. Deze deelauto’s bevinden zich op de Zamenhofstraat, Den Haag.

Waar dienen de parkeerplekken naast het gebouw voor?

De parkeerplekken zijn uitsluitend voor laden en lossen. Dit zijn plekken bestemd voor taxidiensten of bezorgers die hier kort kunnen parkeren.

Waar kan ik mijn fiets stallen?

Fietsen worden in de gezamenlijke fietsenstalling gestald. De fietsenstalling bevindt zich op de begane grond van De Regent en is via een afsluitbare deur aan de buitenzijde van het gebouw bereikbaar. Per huishouden kunt u twee fietsen plaatsen.

Hebben de appartementen een buitenruimte?

Ja, alle woningen zijn voorzien van een terras of balkon.

Kan ik het appartement ook gemeubileerd huren?

Nee, het appartement wordt niet gemeubileerd of gestoffeerd opgeleverd. De woningen zijn wel instapklaar: de wanden zijn voorzien van scanbehang en gesausd en enkele woningen zijn voorzien van een vloer. Welke woningen een laminaatvloer hebben kunt u op een later moment zien in de woningomschrijving bij start verhuur in Q1 -2023

Komt er een glazenwasser-installatie op het dak van het gebouw?

Er is geen glazenwasinstallaties. Alle ramen zijn vanaf het balkon bereikbaar en kunnen door de bewoner worden gewassen.

Hoe worden de woningen verwarmd?

De woningen van De Regent zijn gasloos en worden verwarmd door stadsverwarming. De woningen zijn uitgerust met een een comfortabele vorm van laagtemperatuur vloerverwarming. Hiervoor wordt een klimaatsysteem gebruikt. De temperatuur kunt u regelen door middel van een thermostaat. De slaapkamer(s) zijn regelbaar middels een eigen ruimtethermostaat. In de badkamer is er voor extra comfort een elektrische radiator geplaatst. De woningen zijn verder uitgerust met een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW) voor verse lucht in huis. Teven is de douche met een WTW douchegoot uitgerust. Het warme afgevoerde douchewater verwarmd de leidingen in de speciale douchegoot waardoor het leidingwater weer wordt opgewarmd. Dit systeem zorgt er voor dat er minder energie nodig is om het water op te warmen. Zo woont u toekomstbestendig!

Is er een ruimte voor scootmobielen beschikbaar?

In de kelder zijn plekken beschikbaar voor scooters/scootmobielen.

Aanmelden

Vul onderstaande formulier volledig in om u - vrijblijvend uiteraard - te registreren als belangstellende voor dit project. U maakt hiermee direct een account aan waarmee u later eventueel uw inschrijving kunt voltooien.


Privacy

De privacyverklaring van Vesteda is van toepassing op deze website.

Privacyverklaring