Huren in 5 stappen

Huren in 5 stappen

1

Aanmelden als geïnteresseerde voor dit project

Voor dit project kunt u zich direct aanmelden en uw NAW-gegevens achterlaten. Zo houden wij u graag op de hoogte via nieuwsbrieven en informeren wij u als eerste over de start van de verhuur.

2

Start verhuur

Tijdens de start verhuur ziet u dankzij de woningzoeker alle informatie over de woningen. Denk aan de huurprijzen en plattegronden. Controleer eerst of u aan de inkomenseisen en huurvoorwaarden kunt voldoen. Heeft u een woning gevonden dat bij u past? Noteer dan het adres. Op een later moment kunt u dit tijdens uw inschrijving doorgeven bij uw woningvoorkeuren. Het is mogelijk hier meerdere voorkeuren door te geven.

3

Dossier aanvullen

Via de woningzoeker wordt u doorverwezen naar een online dossier, waarin de inschrijving zal plaatsvinden. U gebruikt hiervoor de login van uw aanmelding. Binnen deze beveiligde omgeving kunt u uw gegevens invullen en documenten uploaden. Heeft u vragen tijdens de inschrijving? Laat het ons weten via deregent@vesteda.com

4

Bezichtiging

Heeft u uw woningdossier compleet en ondertekend bij ons aangeleverd? En voldoet u aan alle voorwaarden? Dan kunnen wij u, bij een positieve beoordeling van het dossier, uitnodigen voor een bezichtiging op locatie.

5

Sleuteloverdracht

Wilt u de woning huren? Dan maken wij de huurovereenkomst voor u op. Nadat deze digitaal is ondertekend zal de makelaar deze ook digitaal ondertekenen. Dan is het officieel: u bent de huurder van de woning! Gefeliciteerd! Onze makelaar houdt u op de hoogte van de oplevering en wanneer u de sleutel kunt ontvangen. Hiervoor wordt er een speciale afspraak gemaakt.

Aanmelden

Vul onderstaande formulier volledig in om u - vrijblijvend uiteraard - te registreren als belangstellende voor dit project. U maakt hiermee direct een account aan waarmee u later eventueel uw inschrijving kunt voltooien.


Privacy

De privacyverklaring van Vesteda is van toepassing op deze website.

Privacyverklaring